Wandelen & Coaching

Wandelcoaching is voor mij de meest natuurlijke manier van coachen. Tijdens mijn jeugd in Zuid-Limburg is mijn liefde voor wandelen geboren. Buiten in de natuur kun je – letterlijk – beter aarden. Zodat je makkelijker dicht(er) bij je gevoel kunt komen. We werken in zo’n drukke maatschappij, dat tijd voor onszelf nemen of luisteren naar wat we echt belangrijk vinden, moeilijker wordt. Ik onderzoek graag met je wat jou beweegt en hoe je ruimte kunt creëren om dat te doen wat bij je past.

 

"Het ontstaat terwijl je ermee bezig bent..."

Ik geloof dat dingen ontstaan door ermee bezig te zijn. Doen wat werkt! Vertrouwen op de afloop die bij je past. En misschien is dat is niet altijd dezelfde afloop als die jij in je hoofd hebt zitten. Aanschouw wat er is, aanvaard dat, ga erdoorheen en je bent weer een stap dichterbij de toekomst die het beste bij je past.

Het gaat om het creëren van ruimte. In je gedachten. In je hoofd. Zodat er letterlijk ruimte ontstaat voor nieuwe oplossingen en antwoorden. De letterlijke ruimte buiten om je heen, creëert ook ruimte in je hoofd. Frisse lucht zorgt voor een frisse blik op je situatie. Zodat je de regie kunt terugpakken in eigen situaties. Beweging terugbrengen in je vastgelopen gedachten.

Als je wandelt, of wanneer je buiten bent, kom je metaforen tegen van alledaagse situaties. Wandelen zet letterlijk in beweging. Een eerste stap zetten, een stap vooruit, in je eigen tempo. Stap voor stap. “In de stap ontvouwt zich de volgende stap…”. Wandelen heeft een helende werking voor ons allemaal.

Wandelcoaching is een ideale manier voor mensen die dreigen vast te lopen of vastgelopen zijn. Voor als je leven uit balans is. In werk of relatie, zakelijk of privé. Iedereen kan baat hebben bij wandelcoaching. En iedereen kan het. Ik laat je graag ervaren wat deze vorm van coaching voor je kan doen. Bel me voor het maken van een afspraak of neem contact op via het contactformulier. Elk traject stem ik individueel, in overleg en op maat af. Altijd gericht op ontwikkeling. Er zijn diverse mogelijkheden die ik graag met je bespreek.

Meer weten over het effect van wandelcoaching: http://www.agnesvandenberg.nl

Contactformulier