...mijn passie voor wandelcoaching

Al vroeg was ik nieuwsgierig naar andere mensen en ik keek graag om me heen. Hoe zitten mensen in elkaar en waarom doet iemand wat hij doet? Wat beweegt iemand? Kan het anders? Kan het eenvoudiger? Wat kun je zelf doen om richting te geven aan je leven, (meer) ontspannen en met plezier in het leven te staan? Ik koos een opleiding en beroep waarin ik mensen kon helpen. Jaren later is mijn motivatie om te coachen in wezen onveranderd. Ik geniet ervan als ik zie dat er ‘ruimte ontstaat’, er opties vrijkomen om tot nieuwe oplossingen te komen.

In mijn werk is het coachen van mensen, individueel en in teamverband, altijd de rode draad geweest. Ik ben o.a. geschoold in oplossingsgericht coachen, in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse), systemisch werk en creatieve coaching. Coachen in de natuur heeft mijn voorkeur, vanwege de positieve effecten van de natuur en van het letterlijk in beweging zijn.

Wat mij drijft?
Samen nieuwe inzichten creëren. Ik coach en train mensen in het vergroten van bewustwording en geef inzicht in ontstane (of dreigende) problemen. Mensen komen dichter bij zichzelf en kunnen zichzelf daardoor beter managen. Ik ondersteun bij de actuele (levens- en werk-)vragen, onderzoek samen wat er aan de hand zou kunnen zijn en welke antwoorden hierbij passen. Welke eerste stap kun je zetten? We onderzoeken samen overtuigingen en waarden die er zijn. Welke belemmeren en welke helpen? Stap voor stap brengt je dat naar een antwoord en de wijsheid die al in jou zit.

Jij bent uniek. Ieder mens is uniek. Ik zal dan ook, altijd aansluiten bij jou als mens en jouw persoonlijke situatie. Het is jouw verhaal. En we werken altijd in jouw tempo.

Ik combineer mijn praktijk met mijn werk bij RIBW K/AM waar ik met plezier werk als (team) coach/ trainer en betrokken ben bij projecten voor mensen met autisme.

Meer weten over mij? Bekijk mijn LinkedIn profiel