Team - Training & Coaching

In mijn werk als teamcoach en teamleider bij diverse organisaties, heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden, coachen en trainen van teams. Ik zet me daarbij graag in voor teams in de zorg. Er zijn veel veranderingen gaande en er wordt veel verwacht van de medewerkers. En ook voor hen geldt: je kunt tenslotte pas goed een ander helpen, als je goed voor jezelf zorgt.

Ook binnen je organisatie of met je team kun je vroeg of laat vastlopen. Bijvoorbeeld bij een reorganisatie, te hoge werkdruk of vastgelopen samenwerking. Voor deze situaties bied ik mooie trajecten, waar je als team van profiteert. Het traject stemmen we in goed overleg af en kan bestaan uit verschillende sessies. Ook hier kunnen we desgewenst de natuur opzoeken. We zorgen ervoor dat blokkades boven water komen en werken aan een nieuwe positieve vibe voor team en organisatie.

Met het hele team aan de slag? Ik geef teamtrainingen, gericht op het verbeteren van samenwerking en effectieve communicatie. Denk daarbij aan feedbacktrainingen en procesondersteuning.

Goed teamwerk, prettig samenwerken draagt bij aan het geven van goede zorg, goede ondersteuning en het behalen van betere resultaten. Een teamtraject stem ik altijd af met teamleden en leidinggevende. Het is een dynamisch, open proces waarbij ik aansluit bij wat zich voordoet. Ik stuur erop aan dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leerproces.

Meer weten over coaching voor teams en organisaties? Bel voor de mogelijkheden of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Reviews

“Miriam is een zeer plezierige en stevige coach (vijftiger). Het is een enthousiasmerende, innemende en ervaren (interne) coach en trainer. Ze neemt haar eigen professionele ontwikkeling serieus en is qua kennis en kunde actief en up to date. Ik heb haar zelf van dichtbij meegemaakt en ben enthousiast. Ze heeft o.a. ervaring in de GGZ en in het gevangeniswezen.”

Grieteke Rozeboom –  juni 2016

http://www.grietekerozeboom.nl

“Nogmaals dank voor vanochtend! Ben er zo blij mee. Dank voor je geduld, vertrouwen en een omgeving van veiligheid die je creëerde waardoor ik weer een stap verder kon komen! Heel kostbaar!”

Reactie van een deelnemer –  november 2018